Tragic accident între două aeronave în Franța: patru morți

Un accident între două aeronave a avut loc sâmbătă, 10 octombrie, în Franța , provocând pentru moment patru morți și o persoană dispărută . Tragedia a avut loc pe cerul orașului Loches, în regiunea Centre-Valli din Loire, în jurul orei 17.00, când un avion cu două persoane la bord s-a ciocnit cu un mic avion turistic cu trei pasageri. În urma coliziunii, primul avion s-a prăbușit pe perimetrul unei case din apropiere, în timp ce al doilea a căzut nu departe într-o zonă nelocuită.

În momentul de față cauzele accidentului nu au fost încă clarificate, dar conform celor afirmate de procurorul din Tours Grégoire Dulin : „ Două cadavre au fost găsite în ULM și alte două în avion. O persoană care ar fi căzut, fără îndoială, din avion, nu a fost găsită ”. Pilotul avionului turistic avea 75 de ani, în timp ce cei doi pasageri de la bordul de 28 și 30 de ani. Cei doi ocupanți ai aeronavei ultra-ușoare aveau 66 și 50 de ani.

Citește și Oroare în familie: bunicul își violează nepoata de trei ani, tatăl fetiței îl ucide

Lucrătorii din domeniul sănătății și agenții jandarmeriei franceze au intervenit imediat la fața locului, delimitând zona, invitând rezidenții să rămână în casele lor . Zona în care s-a prăbușit avionul  este o zonă rezidențială mărginită de un drum aglomerat, la sud de centrul orașului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.