Tragic accident în New York! Un elicopter al Gărzii Naționale s-a prăbușit: 3 morți

Trei soldați americani au murit într-un accident de elicopter în New York în timpul unei „misiuni de instruire”, au raportat surse militare. Fotografiile scenei accidentului publicate de mass-media locală arată epava avionului în flăcări pe un câmp acoperit de zăpadă.

Cei trei bărbați, toți membri ai Gărzii Naționale, se aflau la bordul unui elicopter medical de salvare UH-60 care s-a prăbușit într-un câmp agricol din Mendon, un oraș cu aproximativ 9.200 de locuitori, la aproximativ 13 mile sud de Rochester, nu departe din New York.

Citește și Epidemia în Londra a scăpat de sub control : autobuzele sunt transformate în ambulanțe

Numele soldaților decedați nu au fost încă dezvăluite : cu toate acestea, o anchetă a autorităților militare a fost deschisă asupra incidentului. Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat că steagurile de pe clădirile statului vor fi coborâte la jumătate de catarg pentru a aduce omagiu trupelor:

Membrii Gărzii Naționale sunt cetățenii noștri, soldați care servesc și protejează voluntar atât aici, cât și la în străinătate și transmit rugăciunile și condoleanțele din partea tuturor newyorkezilor către familii, persoanelor dragi și colegii soldați ai acestor onorabili eroi . “

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.