Tragic accident în India! Un autobuz a căzut într-o groapă cu 58 de persoane la bord: 26 de morți

Tragic accident în India unde un autobuz a căzut într-o groapă dupp ce s-a izbit de un alt vehicul. Bilanțul victimelor este de 26 de morți, inclusiv o fetiță de 7 ani și 32 de răniți. În urma coliziunii autobuzul s-a prăbușit într-o groapă.

Citește și O femeie se luptă între viață și moarte după ce a fost incendiată de fostul soț în magazinul unde lucra

Salvatorii au lucrat toată noaptea pentru extragerea supraviețuitorilor și recuperarea cadavrelor victimelor, folosind o macara, în timp ce sute de curioși s-au adunat la locul accidentului îngreunând intervenția. Șoferul autobuzului se află printre victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.