Tragic accident în Huston: un elicopter al poliției s-a prăbușit peste un bloc, un agent a murit iar un altul se află în stare gravă

În marea metropolă texană din Statele Unite, un elicopter al poliției cu doi ofițeri la bords-a prăbușit într-o clădire de apartamente. S-a întâmplat în jurul orei 02:00 (ora locală din Houston). Unul dintre cei doi agenți a murit în timp ce celălalt se află în stare gravă.

Pot țânțarii să transmită coronavirusul?

Se presupune că elicopterul era implicat într-o anchetă când s-a prăbușit,  într-o clădire de apartamente. Ambii agenți implicați în teribilul accident au fost transportați imediat la un spital din apropiere dar pentru unul dintre ei nu s-a mai putut face nimic.

Accidentul a fost confirmat  primarul din Houston, Sylvester Turner.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.