Tragic accident în Franța: un avion privat s-a prăbușit ucigând un tată și două fetițe gemene

Un zbor turistic s-a transformat într-o tragedie: un tată cu cele două fiice gemene de 9 ani și pilotul au murit după ce avionul de mici dimensiuni s-a prăbușit  în orașul Gujan-Mestras (Gironde), în valea Bordeaux, în Franţa.

Călătorie spre Deadman’s Island, insula plină de resturi umane care nu poate fi vizitată de nimeni ( video )

Familia se afla la un prim zbor, efectuat în mod privat, dar la scurt timp după decolare s-a prăbușit într-o pădure de pini după care a luat foc. Procurorul de la Bordeaux a deschis o anchetă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.