Tragedie! Un șofer român de TIR, a fost găsit mort într-o parcare din Austria

Doru Tăicuţu, un angajat al firmei Dunca Expediţii din judeţul Timiş, se afla pe autostrada A12 din Austria fiind plecat în cursă, când a avut un infart în timp ce era la volan.

Totul s-a întâmplat marți după-amiază.

Înainte de a muri, el dat apel prin staţie către colegii şoferi şi a intrat rapid în spaţiul sigur din parcare. Pe drum, transportatorii încă sperau să fie bine atunci când au anunţat pe Facebook incidentul.

Deși medicii din Austria au făcut tot ce au putut pentru a-l ajuta, nu a fost îndeajuns. Doru Tăicuțu s-a stins din viață la puțin timp după ce a fost resuscitat de medicii austrieci.

“Cu o durere mare în suflet anunțăm că dragul nostru coleg a încetat din viață astăzi. Medicii din Austria au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-l ajuta dar din păcate nu a fost îndeajuns. Noi le mulțumim din suflet autorităților austriece cât și medicilor pentru cooperare și pentru efortul depus. Gândurile noastre sunt acum alături de familia colegului nostru. Odihnește-te în pace, Tăicuţu”, au anunţat pe Facebook reprezentanţii firmei Dunca Expediţii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.