Tragedie: un copil de 9 ani a fost sfâșiat de câinele prietenilor de familie

Ar fi trebuit să fie o mini vacanță plăcută și relaxantă, dar s-a transformat într-o tragedie. Un copil de 9 ani a fost sfâșiat de câinele prietenilor de familie.

S-a întâmplat în Marea Britanie, scrie Telegraph: micul Frankie Macritchie, era în vacanță cu mama sa, Tawnee Willis. Copilul se afla într-un camper cu câinele prietenilor de familie, în timp ce ceilalți membrii ale familiei se aflau într-un alt camper la câțiva metri distanță.

Caietele cu notițe ale chirurgului pedofil au ieșit la suprafață: a notat numele fetelor și atrocitățile pe care le-a comis

 

La un moment dat mama lui Frankie și prietenii ei au auzit strigătele și urletele copilului din camper. Toți s-au precipitat să vadă ce se întâmplă dar au rămaș șocați: câinele era asupra copilului iar camperul era plin de sânge.

Rănile provocate de câine,  probabil un câine rasa molosser, au fost fatale pentru micuțul Frankie. Stăpâna animalului și prietena mamei copilului, a fost arestată și apoi eliberată.  Investigațiile sunt în curs de desfășurare și sunt  concentrate în două direcții: determinarea cauzelor decesului copilului și dacă rasa de câine era dețint legal sau nu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.