Tragedie ! Un băiețel de 8 luni a fost zdrobit sub roțile unui camion: mama vorbea la telefon

 Băiețelul de numai 8 luni a fost practic zdrobit de un camion încărcat cu materiale de construcție. Tragedia s-a petrecut în Samut Prakan din centrul Thailandei. Copilul de numai 8 luni, Nontawat Saingam se afla în curtea din casa familiei sale și era pus într-un premergător. Băiețelul a reușit să deschidă poarta și a ajuns direct sub roțile camionului.

Mama Wilawan Pitpan, în vârstă de 32 de ani, a declarat presei că nu și-a dat seama când copilul a deschis poarta deoarece era la telefon cu sora ei. Potrivit CCTV, roțile premergătorului au aluncat sub roțile din spate ale camionului fracturându-i copilului  capul și un picior.

S-a plâns de o durere la ochiul stâng, medicii i-au extras trei viermi: infectat de câine / VIDEO

Chiar dacă mama a chemat de urgență salvarea pentru bebeluș nu s-a mai putut face nimic, el a muri pe loc: ”Aș vrea să întorc timpul înapoi, să fiu mai atentă și să nu-l fi lăsat nesupravegheat”, a declarat femeia în lacrimi.

Șoferul șoferului, Sanan Sopapong, în vârstă de 61 de ani, a declarat că el se îndrepta de pe un șantier de construcții la 4 km distanță și nu avea viteză deoarece drumul era strâmt.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.