Tragedie: un baietel de 6 ani se afla in coma dupa ce a cazut de la o inaltime de 7 metri de pe un montagne russe

Tragedie: un baietel de 6 ani se afla in coma dupa ce a cazut de la o inaltime de 7 metri de pe un montagne russe

 

Drama din Anglia,în North Yorkshire, unde un copil de doar 6 ani a căzut de pe un carusel, a suferit leziuni grave la cap. În acest moment se află în stare gravă la spital  și se luptă pentru viață în spital: s-a întâmplat în Lightwater Valley, unde copilul a căzut dintr-un înălțime de aproximativ 7 metri de pe un montagne russe cunoscut sub numele de Twister.

 

Potrivit autorităților, azi noapte starea băiețelului s-a agravat: NWP și Health and Safety Executive au efectuat o anchetă asupra incidentului. Astăzi, parcul lângă Ripon a rămas deschis, dar caruselul a fost închis din motive de securitate, scrie ziarul Daily Mirror.

Te-ar putea interesa și O moarte atroce: legat cu lanturi si lasat sa moara de foame. Asa a murit un baietel de 12 ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.