Tragedie! Un avion s-a prabusit peste o casa: cel putin 6 morti

Tragedie! Un avion s-a prabusit peste o casa: cel putin 6 morti

Cel puțin 6 persoane au murit în Chile, după ce un avion  turistic s-a prăbușit peste o casă într-un cartier rezidențial. S-a întâmplat în orașul Puerto Montt, în regiunea Los Lagos, potrivit site-ul de informații chilian Emol.

 

Guvernatorul Los Lagos, Harry Jurgensen, a raportat că victimele sunt patru bărbați și două femei. Persoanele decedate în tragul aerian tragic ar fi toți membri ai echipajului inclusiv pilotul. Din fericire, în casa pe care a căzut avionul nu se afla nimeni,  evitând astfel agravarea tragediei. După coliziune, avionul plin de combustibil  a explodat nelăsând nicio șansă de supraviețuire celor 6 persoane.

 

Potrivit știrilor din presă, aeronava ar fi căzut la scurt timp după ce a decolat de pe aerodromul privat La Paloma, la două kilometri nord-est de oraș.

 

Te-ar putea interesa și Politia urmareste o tanara de 18 ani inarmata si periculoasa

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.