Tragedie: treisprezece studenți și profesori au murit pe loc după ce au sărbătorit sfârșitul unui curs de prăgătire

Treisprezece oameni, majoritatea studenți, au fost uciși când microbuzul în care călătoreau s-a răsturnat. Accidentul fatal, potrivit rapoartelor poliției, a avut loc duminică 29 septembrie în apropierea capitalei thailandeze, Bangkok. Imaginile camerelor de securitate din zonă arată cum pasagerii microbuzului  au fost practic aruncați din vehicul căzând pe asfalt. Aproape toți au murit pe loc.  Potrivit declarațiilor pentru AFP al oficialului poliției, Samran Chaytao: “Douăsprezece persoane au murit pe loc, iar una a murit în spital”, a spus el, adăugând că nouă dintre victime erau studenți.

Italia. O cerșetoare româncă a lovit cu un pumn un gură un trecător pentru că nu a primit bani

Tragedia s-a după o petrecere de studenți și profesori – Microbuzul transporta un număr de optsprezece persoane: studenții și profesorii se întorceau acasă după ce au sărbătorit sfârșitul unui curs de pregătire. Doi dintre cei cinci supraviețuitori, potrivit poliției, au suferit răni grave și se află în prezent în spital. Accidentele rutiere nu sunt neobișnuite în Thailanda, o țară considerată cu cele mai periculoase drumuri din lume.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.