Tragedie: rafturile unui supermarket s-au prăbușit strivind o tânără angajată în vârstă de numai 25 de ani ( video)

O angajată al unui supermarket din Brazilia a murit după ce cinci rafturi metalice s-au prăbușit peste ea. Rafturile erau pline de mărfuri. Alte opt persoane, inclusiv personalul companiei și unii clienți, au fost răniți în accident. Tragedia a avut loc vineri, 2 octombrie, la supermarketul Mateus Atacarejo Mix din São Luís, în nordul Braziliei. Victima Elane de Oliveira Rodrigues , în vârstă de 21 de ani, lucra în supermarket doar trei luni.

Citește și Un cancer nediagnosticat a ucis un băiat de 7 ani: tatăl se sinucide

Telecamerele de supraveghere internă a surprins imaginile teribile ale prăbușirii. Oamenii s-au grăbit să caute alte persoane îngropate sub teancul prăbușit cu marfă.  Au creat un adevărat lanț uman pentru a elimina cutiile în căutarea persoanelor îngropate. Munca salvatorilor a continuat pe tot parcursul nopții, ghidată de țipetele și tonurile de apel ale telefoanelor mobile ale celor care rămăseseră blocați.

Au fost necesare 270 de persoane inclusiv pompieri pentru a salva 11 persoane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.