Tragedie pentru o mamă româncă în Italia: după ce i-a murit fetița, acum riscă să-și piardă un al doilea copil

O tragedie teribilă care a lovit luni o familie care trăiește în condiții precare în zona Ballarò din Palermo. Fiica geamănă a unui cuplu, născută în urmă cu doar două luni, a murit din cauze naturale. Verdictul a fost emis de medicul care a examinat corpul micuței și a decis să nu se facă autopsia.  Mama copiilor,  locuiește cu soțul ei tunisian într-un depozit transformat într-o locuință din Via dei Biscottai și cere cu disperare să știe de ce i-a murit fetița.

Acum se confruntă cu o altă tragedie: geamănul fetiței este internat la spital cu probleme de respirație.

După ce luni, Yasmine de numai două luni a murit,  ieri după-amiază, fratele geamăn a fost transportat de urgență la spital  din cauza unor probleme respiratorii evidente: simptomele, potrivit celor declarate de româncă, ar fi cele pe care le-ar fi avut și Yasmine. Copilul nu este în stare gravă și nu ar fi în pericol de a-și pierde viața.

Testul de sânge vă va spune dacă veți muri în 10 ani

Carabinierii au intervenit și ei în acestă tristă poveste. Românca este deja mamă a trei copii, a născut gemenii în urmă cu două luni, care s-au născut prematuri la șapte luni. Prin urmare, în cea mai mare parte a vieții lor, copiii au fost ținuți de medicii incubatori și abia acum două săptămâni copiii au fost încredințați părinților lor și duși în ceea ce ar fi trebuit să fie un loc sănătos. Din păcate familia trăiește de ceva timp într-un depozit vechi și murdar, cu mucegai pe pereți și ferestre mici.

Beblușii au trăit timp două săptămâni într-un mediu nu foarte sănătos. „I-am găsit pe cei mici în condiții de degradare extremă într-un depozit:  mama, tata, trei copii și cei doi gemeni nou-născuți. Mi s-a trâns inima când am văzut corpul fără viață a micuței Yasmine în mijlocul unui pat rupt și murdar”  a spus unul dintre paramedici.

Sursa: Notizie.it

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.