Tragedie pentru o familie de români din Italia: fetița lor de 8 ani s-a înecat în piscină

A murit la doar 8 ani , căzând cu bicicleta într-o piscină din grădina casei în care locuia de câteva săptămâni în Italia, Maremma, provincia Grosseto. Pentru micuța Denisa, încercările de resuscitare a medicilor din La Vallerana, un cătun din Capalbio în zona Grosseto, au fost inutile.

Fata se pare că s-a înecat: mai era apă în piscină.

Fetița ar fi țipat atrăgând astfel atenția mamei sale, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Tragedie s-a petrecut pe 22 ianuarie, după prânz, la câțiva metri de casa în care Denisa se mutase la câteva zile după Crăciun cu părinții ei, originari din România. Tatăl micuței locuia în Maremma de ani de zile unde lucrează ca muncitor agricol într-o companie zonă.

După vreo zece ani, se hotărâse să-și aducă și familia în Italia, așa că în decembrie a plecat să-și ia soția și fiica din România pentru a se stabili în în acea zonă. Denisa, potrivit reconstrucției efectuate de carabinierii unității de anchetă Grosseto împreună cu colegii ei de la compania Orbetello, mergea cu bicicleta în grădină și nu se știe cum a căzut în bazin, la aproximativ doi metri înălțime.

Când mama alarmată de strigătele fetiței a alergat să vadă ce s-a întâmplat și-a găsit fetița inconștientă.

Sursa: La Nazione

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.