Tragedie pentru doi părinți: le moare bebelușul, dar sicriul este plin de gunoaie

Manuel Hernandez și soția sa au acuzat spitalul din Ocosingo, Mexic, că au pierdut trupul nou-născutului lor după ce au descoperit a doua zi de la deces, că micuțul sicriul conținea de fapt doar gunoaie.

Cuplul, potrivit The Sun, au dus copilul la spitalul de urgență din cauza unei boli de care suferea încă de la nștere.  Din păcate, starea lui era foarte gravă, așa că, copilul a fost transferat într-un alt spital,și  în ciuda tuturor încercărilor medicilor, nu nu s-a mai putut face nimic și a murit. Pentru părinți, vestea a  fost groaznică, dar după durere au avut parte de un alt șoc: acela de a vedea că în sicriu, în locul copilului se aflau doar gunoie!

O poveste îngrozitoare: un pedofil a răpit o copilă și a dat-o traficanțillor în schimbul plății datoriei

O rudă a cuplului s-adus la spital câteva ore mai târziu pentru a lua cadavrul copilului care ar fi trebuit să se afle într-un sicriu alb și a-l duce la casa părinților săi. Dar când au deschis sicriul și-au dat seama că în interior erau doar pungi de plastic. Cuplul s-a întors la spital cerând corpul fiului lor iar după ore de discuții, medicii le-au arătat un cadavru, dar nu era al copilului lor. Părinții au depus o plângere și cer să aibă cel puțin posibilitatea de a oferi bebelușului lor o înmormântare creștină

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.