Tragedie pe un teren de golf din SUA: o fetita a murit dupa ce a fost lovita de o minge de golf aruncata de tatal ei

Tragedie pe un teren de golf din SUA: o fetita a murit dupa ce a fost lovita de o minge de golf aruncata de tatal ei

Tragedia unui teren de golf din statul Utah. Fetița stătea într-o mașină de golf parcat în stâng terenului de când la un moment dat a fost lovită în cap de o minge. Tatăl se afla la mijlocului terenului când a lovit cu putere mingea care a luat o direcție neașteptată lovind fetița și aruncând-o la pămând în stare de inconștiență.

 

Fetița era fericită de câte ori mergea  cu tatăl ei pe terenul de golf, dar nu și-ar fi închiupuit că tocmai această pesiune o va ucide. Tragedia a avut loc luni dimineața, chiar înainte de ora 10:30 pe terenul de golf Sleepy Ridge situat în orașul Orem, în statul Utah. Potrivit autoritățile locale de poliție, fetița stătea într-o mașină de golf când a fost lovită, la o distanță destul de mare de unde aruncase tatăl ei mingea.

 

Copila a fost transportată cu elicopterul de urgență într-un spital din Salt Lake City, dar toate încercările medicilor de a o salva au fost inutile. Fetița nu și-a mai revenit din comă și a murit câteva ore mai târziu. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției  episodul a fost considerat un accident tragic și nu va   exista o investigație suplimentară asupra cazului.

Te-ar putea interesa și O fetita de 1 an a murit in chinuri groaznice dupa ce a fost batuta de parintii ei: ”Era de nerecunoscut”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.