Tragedie pe drumurile din Italia! Un accident rutier a distrus o familie de români

Tragedie pe drumurile siciliene. Un român în vârstă de 40 de ani, Gabriel Fasie, rezident în Paceco, a murit în urma unui accident de circulație devastator după ce mașina în care se afla cu soția și cei trei copii s-a ciocnit cu alte două mașini în Alcamo .

În urma accidentului, Gabriel Fasie în vârstă de 40 de ani și-a pierdut viața iar soția sa și cei trei copii în vârstă de 10, 7 și 1 an , au fost răniți și transportați la spitalul Alcamo.

Gabriel Fasie 40, rezident în Paceco, călătorea la bordul Nissan Micra, împreună cu familia sa și se îndrepta spre casă, la Paceco. În cealaltă mașină implicată în accident se afla o femeie din Alcamo. Patru răniți, soția victimei Cecilia și trei copii Giuseppe în vârstă de 10 ani, , Giulia de 7 ani și Teodora de numai 1 an au fost transportați la spitalul Alcamo. În urma impactului copiii și mama au prezentat mai multe fracturi , dar nu sunt în pericol.

Citește și În imagine se ascunde o fată frumoasă: iluzia optică care înșală ochii tuturor

Viața  lui Gabriel Fasie a fost o viață dedicată muncii și a familiei, o viață ruptă de accidentul rutier de ieri. Gabriel lucra ca zidar român locuia la Paceco, unde se și căsătorise cu Cecilia. Ieri, duminică, întreaga familie duseseră la biserică, iar la întoarcere destinul crunt i-a distrus….

Vestea i-a șocat pe mulți oameni care îl cunoșteau. Muncitor neobosit făcea orice pentru a nu lipsi nimic familiei care era totul pentru el .  Foarte religios, a participat la viața comunității românești la care și-a dat contribuția. Toate acestea s-au încheiat, tragic, ieri dimineață.

Investigațiile sunt în desfășurare pentru a înțelege cauzele accidentului .

Sursa foro Facebook. 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu https://trapani.gds.it/articoli/cronaca/2021/01/17/scontro-frontale-sulla-palermo-mazara-un-morto-nellincidente-allo-svincolo-di-alcamo , https://www.trapanioggi.it/incidente-mortale-sulla29-allaltezza-dello-svincolo-per-alcamo-un-morto-e-tre-feriti

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.