Tragedie pe cerul Elveției! Un avion s-a prăbușit în Alpii Elvețieni: toți pasagerii sunt morți

O altă tragedie a cerului ! După ce un avion s-a prăbușit într-o casă din Germania, un alt avion turistic s-a prăbușit în Alpii Elvețieni. Bilanțul este dramatic :  toți ocupanții aeronavei au murit. Conform rapoartelor autorităților locale, accidentul s-a produs sâmbătă în jurul prânzului în apropierea unui vârf numit Gletscherspitze, înălțime de 3000 de metri și situat în municipalitatea Blatten, în cantonul superior Valais. Poliția cantonală din Valais a intervenit asupra cazului și a confirmat decesul a patru persoane identificate: sunt două elvețiene de 50 și 66 de ani și două austriece de 46 și 50 de ani.

O îngrijitoare româncă din Italia a fost violată de 5 bărbați

Momentan detaliile lor nu au fost dezvăluite. Avionul decolase cu puțin timp înainte de aerodromul Reichenbach, un oraș din Cantonul Bernei, și urma să se întoarcă acolo mai târziu în ziua respectivă. În jurul orei 12.25, Centrul de salvare cantonală a primit alarma. Un martor a văzut fum ieșind din aeronavă înainte de accident.

Un elicopter Air Zermatt care a intervenit la fața locului cu salvatori la bord au găsit pasageri deja decedați. O anchetă a fost deschisă pentru a face lumină asupra cauzelor accidentului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.