Tragedie la școală: o fetiță de 10 ani a murit sufocată cu un morcov

O tragedie cu adevărat incredibilă și fără sens, ceea ce s-a întâmplat în Worcester , Massachusetts, SUA. O fetiță în vârstă de 10 ani, Marilyn Ofobi Korankyewaa , a murit sufocată de un morcov în timp ce se afla la școală. Familia copilului este încă sub șoc.

Tragedia absurdă s-a petrecut marți, 17 septembrie 2019. Familia copilei este încă distrusă de durere și vrea răspunsuri din partea administrației școlii. Cum este posibil ca nimeni să nu observe că Marilyn se simțea rău? Conform unei prime reconstrucții , fata, imediat după ce a mâncat un morcov, a început să tușească și să se sufoce plângându-se că nu poate respira.  Un coleg de clasă a observat scena și a dus-o la baie, relatează CBS

Un tată și-a bătut cu violență și maltratat fiica de câteva luni deoarece nu putea să meargă: arestat / VIDEO

Când colegul fetiței a văzut că Marilyn continuă să se simtă rău, s-a dus imediat să ceară ajutor. Personalul școlar al Școlii Comunitare Belmont s-a grăbit să acorde primul ajutor și a chemat intervenția unei ambulațe.

Fata a fost dusă imediat la spital, dar din păcate  medicii nu au reușit să o salveze: Marilyn a murit la câteva ore după internare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.