Tragedie la o nuntă: un copilul în vârsta de 5 ani a murit după ce i-a căzut o masă în cap

Un băiețel de 5 ani a murit într-un tragic accident  în timpul unei petreceri de nuntă, care a avut loc la hotelul Drake, în Oak Brook, o suburbie a orașului Chicago, SUA , relatează presa locală citând investigații ale poliției. Minorul, din Glenview, Illinois, care a fost identificat de criminalistică drept Luca Berlingerio, se afla la nuntă împreună cu familia sa.

Agenții au reușit să reconstituie tragicul accident datorită unui videoclip înregistrat de camerele de supraveghere ale hotelului. Imaginile arată copilul lângă o masă cu un blat de granit, care stătea sprijinit de spatele unei canapele unde se jucau și alți copii. La un moment dat, copilul a încercat să alunece de pe masă, ținându-se de o parte pentru a-și menține echilibrul iar masa a căzut pe el lovindu-l direct încap.

CITEȘTE ȘI Un elev în vârstă de 13 ani, a făcut infarct după ce profesorul l-a pedepsit în clasă 

Minorul, care a suferit răni grave, a primit primul ajutor de la un medic prezent la nuntă, care a efectuat un masaj cardiopulmonar, în timp ce rudele lui Luca au sunat imediat la numărul de urgență 911. Copilul a fost dus la Spitalul Memorial Elmhurst, unde la câteva minute a fost declarat mort.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.