Tragedie la Luxemburg: o sculptură de gheață s-a spart într-o piață ucigând un copil de 2 ani

Tragedie în Luxemburg . Un copil a fost ucis ieri de o sculptură de gheață care s-a spart într-o piață amenajată de Crăciun. Poliția a declarat că tânăra victimă, descrisă drept un „copil de 2-3 ani”, a fost lovită de un fragment din structura de pe Place Guillaume în jurul orei 20:00 și a murit în timpul transportului cu ambulanța. Motivul pentru care sculptura s-a prăbușit nu este încă clar.

Citește și Tragedie în zbor: aterizare de urgență după ce pilotul a murit în urma unui atac de cord în cabina de pilotaj

Poliția locală a declarat: “Potrivit investigațiilor inițiale, o sculptură de gheață s-a rupt și un bloc mare de gheață a lovit   un copil. Copilul a fost rănit grav și a murit într-o ambulanță.” Martorii au declarat presei locale că paramedicii au încercat să resusciteze  copilul la locul accidentului. A fost deschisă o anchetă și piața a fost izolată. Incidentul dramatic a avut loc la câțiva metri de patinoarul târgului anual de Crăciun din capitala Luxemburgului, care a fost  deschisă joi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.