Tragedie la Londra: zeci de cadavre au fost găsite în stare de descompunere

De la începutul blocajului, zeci de persoane în vârstă, cu dizabilități și persoane vulnerabile au murit singure în locuințele lor din Londra din cauza coronavirusului sau a altor boli. Cadavrele acestor persoane au fost găsite și la două săptămâni de la deces.  Tragedia singurătății  în timpul izolării a fost povestită de Guardian, care scrie că este vorba de zeci de cazuri. „Mulți oameni au fost găsiți fără viață și la două săptămâni de la deces” , a declarat patologul Mike Osborne, președinte al comisiei Royal College of Pathologists privind investigarea cauzelor morții.

“Am văzut multe dintre aceste cazuri, cu cadavre în stare avansată de descompunere, unde am făcut teste Covid-19 post-mortem “, a spus el.

Proteste în SUA: o mașină a intrat în plin în demonstranți trăgând mai multe focuri de armă | Video

Aproximativ 700 de oameni au murit singuri în casele din Londra în lunile martie, aprilie și mai. Momentan nu există date despre câte persoane trăiau singure.   Cu toate acestea, medicii generaliști vorbesc despre zeci de oameni care și-au petrecut  singuri carantina și au murit de covid-19 sau din alte cauze și poate pentru că le era frică să nu se infecteze dacă merg la camera de urgență. Autoritățile au fost avertizate de vecini, rude îndepărtate sau de aceiași medici de familie care nu mai aveau știri despre pacienții lor.

Dar de multe ori raportul venea cu mute zile târziu după moarte.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.