Tragedie la locul de joacă: un băiețel din Rusia a murit zdrobit de un bloc de beton de 2 tone

Lev Siyanov, un băiețel în vârstă de 11 ani, a murit în timp ce se juca într-un parc de joacă din Rusia, implicat într-un accident îngrozitor. Un bloc de beton cu o greutate de 2 tone a căzut asupra băiatului. Deși aproximativ douăzeci de oameni aflați în parc s-au grăbit să încerce să ridice greutatea enormă, a fost imposibil.  Deși moartea nu s-a produs instantaneu,a durat o jumătate de oră pentru ca vehiculele de salvare adecvate să ajungă la locul accidentului.

Au fost necesare 30 de persoane și ajutorul unui dispozitiv de ridicare pentru a înlătura blocajul, dar între timp băiatul a murit în parcul Astrakhan. Blocul enorm de beton  era un vechi zid de cățărare, prezent în parc încă din vremurile Uniunii Sovietice.

”Am fost sănătos dar m-am îmbolnăvit de Covid” Povestea unui spaniol de 34 de ani care și-a riscat viața 90 de zile în spital

Îndurerat, tatăl băiatului își descrie fiul un „copil bun, sănătos, inteligent, pasionat și  plin de viață”. Daily Star relatează că mama băiețelului spune că vinovați de moartea fiului ei sunt și echipele de intervenție care au ajuns prea târziu. Între timp, a fost deschisă o anchetă privind lipsa de întreținere a parcului și cu privire la actualitatea eficientă a serviciilor de urgență.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.