Tragedie la grădiniță, o fetiță de 2 ani a murit sufocată cu o bucată de cârnați

Tragedie în Marea Britanie, unde o fetiță de doi ani, Sadie Salt , s-a înăbușit în timp ce mânca o bucată  de cârnați la grădinița Mini Learners din Radlett, un oraș județean Hertfordshire. După ce bucata de carne i s-a oprit în gât,  o ambulanță s-a repezit la fața locului. Transferată urgent la Spitalul St Mary, a stat două zile în secția de  terapie intensivă înainte dar starea ei continua să se deterioreze. Pe 14 noiembrie a murit.

Acum familia micuței cere să se facă dreptate și a lansat o petiție  online pentru eliminarea alimentelor potențial periculoase, cum ar fi cârnații și strugurii, de la „forma neîndemânatică și pielea dură”, din cantinele școlare și o strângere de fonduri pentru asociația Cosmic, care susține unitățile de terapie intensivă pediatrică și neonatală în două Spitale din Londra.

Citește și Tragedie în familie: o profesoară și-a împușcat copiii de 15 și 7 ani: „După blocare, starea ei de depresie s-a înrăutățit”

Sadie lasă în urmă doi frați mai mari, precum și părinții ei, Zoe și Adam. „Suntem devastati că am pierdut-o pe frumoasa noastră Sadie sâmbătă, 14 noiembrie – au spus presei locale Borehamwood Times

. Echipa de medici și asistenți medicali pe care i-am întâlnit a fost mai mult decât fantastică, atât în ​​ceea ce privește îngrijirea fiicei noastre, cât și sprijin pentru noi. Nimic nu era prea mult pentru a ne face să ne simțim cu toții iubiți, îngrijiți și susținuți. În acest moment suferim teribil, dar suntem fericiți că am fost înconjurați de acest val de dragoste”.

Părinții micuței au mai spus că Sadie a salvat mai multe vieți prin donarea organelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.