Tragedie: iubita unui fotbalist a murit în urma unui atac de cord la numai 25 de ani

Dramă în Argentina pentru fotbalistul Ricardo Centurion , atacantul echipei  Velez Sarsfied  : iubita lui Melody Pasini a murit în urma unui  atac de cord în timp ce se afla la volan. Avea doar 25 de ani.

Tânăra, foarte activă și urmărită pe rețelele de socializare (avea aproape 90 de mii de adepți pe Instagram) ar fi avut un atac de cord în timp ce era la volan. Mașina a intrat pe contrasens lovindu-se de un alt autovehicul care se afla parcat pe partea opusă a carosabilului. Decesul, potrivit presei argentiniană, ar fi fost  cauzat de un stop cardiac și nu de accident. Melody suferea de inimă de când era copil și fusese supusă unui transpant  când avea doar 12 ani.

Citește și Vitor, ucis de coronavirus la doar14 ani: este cea mai tânără victimă a virusului din Europa

Ieri, pe canalele sale de socializare, iubitul ei  în vârstă de 27 de ani, poreclit El Wachiturro,  i-a dedicat un post iubitei sale . Un selfie împreună, cu o frază  durereroasă: „Te voi iubi mereu, dragostea mea”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.