Tragedie într-un parc de joacă: o fetiță de 10 ani a fost strivită de o statuie de 200 de kg

Tragedie în Ucraina unde Anna Zhdanha, o fetiță de 10 ani a murit în timp ce se afla într-un parc de distracții. Fetița a fost strivită sub greutatea unei statui care cântărea 200 de kilograme.

Fata era cu familia sa în parcul Dubovy Gai din Zaporizhia pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii. Tragedia s-a petrecut de fapt duminică 8 martie, dar mass-media locală a răspândit vestea doar în ultimele ore.

Anna s-a urcat pe statuia în formă de urs. iar acesta nefiind fixată bine, a căzut peste ea zdrobind-o. Deși paramedicii au ajuns la locul accidentului în timp scurt, pentru micuță mnu s-a mai putut face nimic.

Citește și O mamă și-a drogat fiul de un an cu cocaină și l-a lovit până i-a fractura craniul

Poliția a interogat managerii parcului, dar pentru această tragedie, până în acest moment, nimeni nu a fost găsit responsabil. Unul dintre manageri a spus că este conștient de problemă, dar statuia nu a fost încă scoasă din parc din motive tehnice. Locuitorii au spus că ursul de lemn a fost amplasat la locul de joacă în 2013 și de atunci a căzut de mai multe ori, dar nu s-au luat niciodată măsuri de protecție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.