Tragedie intr-un oras din Italia: o cladire s-a prabusit, se cauta persoane sub daramaturi

Tragedie intr-un oras din Italia: o cladire s-a prabusit, se cauta persoane sub daramaturi

Tragedia în primele ore ale zilei de joi, 20 iunie, în jurul orei 4 dimineața. O clădire în care se aflau persoane s-a prăbușit dintr-o dată în orașul Gorizia din regiunea Friuli Venezia Giulia. La locul incidentului s-au prezentat imediat pompierii și ambulanțele. Cu ajutorul câinilor se caută persoanele blocate sub moloazele de ciment.
Deocamdată, știrile sunt fragmentare și nu este clar câte persoane se aflau în clădire la momentul prăbușirii. Din primele informații se pare că explozia ar fi fost provocată de o scurgere de gaz, scrie presa italiană Telefriuli.it

 

UPDATE: De puțin timp pompierii au reșit să extragă două corpuri de sub mormanele de ciment ale clădirii prăbușite. Se pare că sub molozuri se mai află o a treia persoană. Nu se cunosc detalii, dar din primele informații se pare că este vorba de o persoană cu dizabilități.

 

Te-ar putea interesa și Australia a aprobat legea sinuciderii asistata pentru bolnavii in stadiu terminal

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.