Tragedie într-o familie de români din Spania: fetița lor de doar 18 luni a murit înecată

Tragedie într-o familie de români din Spania: fetița lor de doar 18 luni a murit înecată

Tragedia s-a produs la sfârșitul lunii august, când fetița a căzut în piscina recent umplută din curte și a murit înecată. Tatăl a transportat-o la spital, însă medicii nu au mai putut-o salva. În momentul producerii incidentului, victima se afla în grija bunicii, potrivit levante-emv.com.

O italiancă și-a aruncat copilul de 4 luni într-un șant: ”L-a lovit de mai multe ori cu un baston”

În casă se aflau bunicii fetiței, părinții fetei de doar 18 luni și un alt băiat. Aparent, mama fetiței, care este minoră,  are 17 ani, iar tatăl, cu puțin mai mare decât ea se odihneau când a avut loc accidentul. Copila era cu bunicii, dar un moment de neatenție, fetița a ieșit din casă și a căzut în piscină:

„Fetița mea, fetița mea”, au fost strigătele pe care vecinii familiei le-au auzit venind din curte.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.