Tragedie într-o ambulanță! Explode un rezervor de oxigen, o fetiță de 3 luni moare carbonizată

Un incendiu provocat de expolzia unui rezervor de oxigen dintr-o ambulanță, a condus la moartea unei fețite de trei luni care a rămas blocată în incubator.

Un accident teribil s-a produs în apropierea orașului Istanbul (Turcia) de-a lungul rutei europene E80 (cunoscută și ca autostrada transeuropeană).  Dinamica accidentului nu este încă clară, în timp ce imaginile îngrozittoare ale ambulanței în flăcări circulă pe internet, iar în interiorul ambulanței o fetiță de numai trei luni arde de vie….

Citește și : Mâncau polistiren și tapet: două surori de 5 ani și un an salvate din casa ororilor

”Deodată s-a întâmplat ceva în ambulanța unde era fiica mea cu paramedicii…După ce a izbucnit incendiul, nu mai era nimeni în mașină, toți au fugit. Paramedicii au spus că nu puteau să se întorcă înapoi să-mi salveze fetița, și au fugit”, a spus mama micuței potrivit Mirror.

Mama fetiței era într-o stare de șoc, a fost sedată și transportată la spital.

Pentru micuța Rojin, potrivit presei locale, din păcate nu s-a mai putut face nimic. Copila se afla în incubator când a avut loc tragedia. Corpul micuței a fost găsit carbonizat, odată ce pompierii au stins flăcările. O moarte mult prea cruntă pentru un suflet de copil…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.