Tragedie în zbor, un bărbat a murit sub ochii îngroziți ai pasagerilor: se întorcea din vacanță

Au încercat să facă tot posibilul să -l salveze, anticipând și aterizarea , dar pentru un bărbat care se întorcea din vacanță din Alicante nu s-a mai putut face nimic,  a murit în ziua de Anul Nou la bordul unui avion Easyjet direct către Newcastle.

Conform reconstrucției unor martori, atunci când bărbatul a început să se simtă rău a întrebat dacă există un medic în avion.  Între timp, pilotul a lansat alarma la sol și a cerut intervenția imediată a medicilor la aterizare. Comandantul chiar a reușit să aterizeze  mai devreme cu 15 minute, dar când au intervenit medicii, bărbatul era deja mort.

Citește și Gelos și posesiv: un bărbat i-a smuls limba iubitei lui

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat: “easyJet poate confirma că un pasager s-a simțit rău la bordul zborului EZY6418 de la Alicante la Newcastle în 1 ianuarie. Imediat după aterizare i s-a oferit asistență medicală, dar cu toate acestea pasagerul, din păcate , nu s-a mai putut face nimic și a murit. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.