Tragedie în zbor: aterizare de urgență după ce pilotul a murit în urma unui atac de cord în cabina de pilotaj

Un pilot al companiei aeriene ruse Aeroflot a murit în urma unei atac de cord. Aeronava (un Airbus A320 VP-BLH) se afla la 33.000 de metri înălțime și decolase de la Moscova cu destinația celebra stațiune Anapa din Marea Neagră. Copilotul a fost nevoit să aterizeze de urgență în Rostov-on-Don unde medicii, interveniți de urgență la bord nu au mai putut face nimic pentru pilotul  de numai 49 de ani , decât să constate decesul. La bordul aeronavei, se aflau 150 de pasageri și cei 7 membri ai echipajului.

Un adolescent de 13 ani și-a împușcat iubita în cap: credea că este însărcinată

„Din păcate, nu a fost posibil să se stabilizeze pilotul ”, a spus un purtător de cuvânt al Aeroflot într-o declarați,  „A murit în ambulanță. Ne exprimăm sincere sincere condoleanțe familiei și prietenilor săi. „Potrivit rapoartelor, cauza preliminară a decesului a fost un atac de cord sau tromboză. Departamentul de Investigații de Sud al Comitetului de Investigații Rus a lansat o anchetă în legătură cu incidentul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.