Tragedie în Ucraina! Un avion plin cu studenți a academiei aeronautice s-a prăbușit: cel puțin 25 de victime

Tragedie în Ucraina, unde ieri seară, vineri, 25 septembrie 2020, un avion militar s-a prăbușit  în regiunea Harkov. Cel puțin 25 de persoane au murit și altul lipsește. Au fost găsiți 2 supraviețuitori care au transportați la spital în stare gravă.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20:45, în apropierea orașului Chuguev. Conform celor reconstruite, aeronava se afla în faza de aterizare când, din motive care urmează a fi stabilite, a pierdut rapid altitudinea și s-a prăbușit nu departe de un aeroport militar. La bord erau în total 28 de persoane, inclusiv 7 membri ai echipajului, 21 de studenți ai Academiei Forțelor Aeriene din Harkov .

Citește și :Anunțul ministrului adjunct al sănătății Zapatero: „Un nou blocaj la Madrid”

Intervenția imediată a pompierilor și a lucrătorilor din domeniul sănătății la bordul ambulanțelor, au constatat moartea a 25 de persoane și rănile grave ale altor 2. Unul este încă dat dispărut. Forțele de poliție prezente la fața locului au izolat scena și au efectuat primele investigații pentru a înțelege cauzele accidentului de avion. Printre primele ipoteze există o eroare de manevră din partea pilotului. Cu toate acestea, nu se exclude o avarie bruscă a aeronavei .

„ Este o tragedie ” . Acesta este comentariul președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky, care   va merge personal la locul unde a avut loc incidentul dramatic.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.