Tragedie în tragedie! Un bărbat s-a sinucis după ce a a flat că soția așteaptă o fetiță, ea moare de infarct

Un bărbat s-a sinucis după ce a aflat că soția lui însărcinată a dat naștere unei fetițe, iar tânăra mamă a murit de inimă frântă. O femeie a murit în urma unui atac de cord după ce soțul ei s-a sinucis  după ce a a flat  sexul fătului imediat după ce a născut. Mama bărbatului i-ar fi reproșat  că dacă ar fi născut o fată, ar fi o necinstire.

De rușine bărbatul s-a sinucis

Cuplul Gautamnagar, din Delhi, ar fi avut un discuție aprinsă după nașterea primei lor fiice. Bărbatul își dorea un băiat, iar familia lui și-a arătat  dezaprobarea față de nou-născut. La doar 4 zile de la naștere, bărbatul a decis să-și ia  viața, iar când tânăra soție de numai 23 de ani  a aflat că vestea a murit în urma unui atac de cord, probabil  din cauza durerii.

De durere, o tânără de 32 de ani a murit de infarct la înmormântarea mamei sale răpusă de coronavirus

Tânăra de 23 de ani ar fi fost singură în casă cu soacra ei care nu a încetat să o acuze că nu a putut să-i ofere familiei un moștenitor, relatează Mirror. În India, multe familii încă mai consideră nașterea unei fiice ca primul copil drept o necinste, în măsura în care în unele zone, avortul selectiv este acordat pe bază de sex.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.