Tragedie în tragedie : nou incendiu în lagărul de imigranți Moria

Nu există pace: un nou incendiu a izbucnit în Moria, cea mai mare tabără de imigranți din Grecia situată pe insula Lesbos, la 24 de ore după incendiul uriaș care a devastat o mare parte din acest centru. Potrivit unui fotograf din France Press, focul a izbucnit într-o parte a taberei care nu fusese grav afectată marți seară.

Au apărut scene de haos în timp ce familiile de imigranți panicați au fugit din lagăr, în timp ce flăcările le-au ars corturile…. „Moria s-a terminat”, au strigat imigranții în timp ce se îndreptau spre drumul care leagă satul Moria de Mitilene, portul și capitala insulei. În noaptea dintre marți și miercuri, un incendiu uriaș a devastat tabăra, care a găzduit aproximativ 12.700 de persoane, inclusiv 4.000 de copii.

Trump a recunoscut că a tăcut cu privire la pericolul Covid-19: „Nu am vrut să creez panică”

În insula Lesbos, cu o populație de 85.000 de locuitori, a fost declarată în stare de urgență în această dimineață. Potrivit autorităților elene, cel puțin 3.500 de imigranți și refugiați sunt acum fără adăpost și au fost luate măsuri de urgență pentru a le găzdui.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.