Tragedie în Taiwan unde un pod s-a prăbușit: zeci de răniți

Tragedie în Taiwan unde un pod s-a prăbușit: zeci de răniți

Un pod din estul Taiwanului, în apropierea satului Nanfangao, s-a prăbușit, rănind cel puțin 10 persoane, a declarat un oficial al serviciului de urgență.

Însărcinată, se aruncă din mașina pentru a se salva de atacatorul ei, naște și moare la scurt timp

În momentul prăbușirii un camion încărcat cu combustibil tocmai  traversa podul cîzând în apă. Camionul a explodat   a lovit trei bărci cu pescari. Șase dintre cei 10 răniți sunt în stare gravă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.