Tragedie în SUA: un avion plin cu turiști s-a prăbușit din cauza vremii nefavorabile: nouă morți

Nouă persoane, inclusiv doi copii, au murit într-un accident de avion din Dakota de Sud, în Statele Unite. O aeronavă turistică cu douăsprezece persoane la bord s-a prăbușit la câțiva kilometri de aeroportul orașului Chamberlain, de unde decolase în urmă cu câteva minute.

Citește și Avertismentul oamenilor de știinta: ” Odată cu topirea ghețarilor, se vor răspandi boli foarte periculoase”

Tragedia a fost cauzată cel mai probabil de condițiile meteorologice nefavorabile. Alte trei persoane au fost rănite. Printre victimele care și-au pierdut viața se află și pilotul

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.