Tragedie în SUA! O fetiță de 7 ani a murit după ce a contractat covid-19: “Virusul i-a umflat creierul și a intrat în comă”

Ucisă de coronavirus la numai 7 ani: “Virusul i-a umflat creierul și a intrat în comă” . Aurea Morales a murit luni la Durham, Carolina de Nord, în Statele Unite, după ce virusul i-a provocat daune grave  neurologice . După ce a contractat virusul, creierul ei a început să se umfle, iar fata a intrat mai întâi în comă și apoi a murit în ciuda încercărilor disperate ale medicilor de a o salva.

Fata și întreaga sa familie au rezultat pozitivi la coronavirus și erau în carantină acasă, dar după câteva zile, starea fetei s-a agravat și a fost internată de urgență la spital. Coronavirus poate ataca mai multe organe, nu doar plămânii, iar în cazul lui Aurea, virusul a lovit creierul, după cum se citește pe  GoFoundMe, pagina creată pentru a strânge fonduri care vor ajuta părinții la costurile spitalizării și pentru înmormântare.

Momente de teroare în China: o fetiță de 2 ani a fost prinsă între ușile unui lift | Video

Întreaga comunitate este șocată de moartea fetiței. În Carolina de Nord s-au înregistrat aproximativ 31.000 de infecții cu coronavirus și peste 900 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.