Tragedie în Spania! O româncă se aruncă în fața unui tren, prietena încearcă să o salveze dar mor amândouă

Tragedia pe linia feroviară s-a petrecut la Barreda, Spania săptămâna trecută, dar abia miercuri, 17 iunie, a fost făcute publică  tragedia  de către mass-media locală care reconstruiește ceea ce s-a întâmplat în după-amiaza de 11 iunie.

Potrivit anchetatorilor, care au ajuns la locul faptei, o româncă în vârstă de 32 de ani  a decis să se sinucidă aruncându-se în fața unui tren, în timp ce prietena ei, o dominicană în vârstă de 42 de ani a încercat disperată să o salveze, dar trenul le-a lovit în plin pe amândouă. Acesta ar fi prima ipoteză a autorităților care au ascultat mai mulți martori al unui bar din apropriere.

Caz absurd în Spania: și-a violat surorile minore, dar este achitat. Legea care îi permite să fie liber

Dar potrivit imaginilor înregistrate de telecamere de supraveghere, s-ar părea că cele două au început să se certe în apropierea binarelor și au căzut pe șinele de cale  ferată chiar în momentul când un tren se apropia să intre în stație. Niciuna dintre ele nu au mai avut timp să se ferească și nici reacția imediată a mașinistului nu a mai putut evita tragedia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.