Tragedie în San Diego! O întreagă familie a fost exterminată: printre victime se află și trei copii

Cinci persoane, inclusiv trei copii în vârstă de 5, 9 și 3 ani, au fost uciși într-un schimb de focuri într-o casă din Paradise Hill din San Diego. Poliția orașului din California a fost chemată în zorii zile de azi de vecinii care au auzit mai multe focuri de armă. Un al patrulea copil este rănit și se află acum în sala de operație. Printre victime se află și mama copiilor și un bărbat în vârstă de 31 de ani.

Nu se cunosc încă relațiile între mammă și bărbat, dar conform primelor reconstrucții, se suspectează că el ar fi putut deschide focul asupra lor după care s-a sinucis.

Fetiță nou-născută găsită vie într-un sac de gunoi, rănită și plină de viermi / VIDEO

 

Cei patru copii , toți băieții, locuiau cu mama lor de 29 de ani într-un apartament deținut de bunica lor au relatat vecinii  televiziuneii locale. Potrivit unui alt radiodifuzor local, primul apel către poliție  a ajuns la ora locală 6.49 dar la celălalt capăt nu vorbea nimeni dar se auzeau urlete. Într-un al doile apel agenții au auzit focurile de armă.  Polițiștii sunt convinși că printre victime se află și persoana care a deschis focul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram    

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.