Tragedie în Rusia unde un tânăr, aparent fără niciun motiv a tras într-un grup de persoane într-o stație de autobuz: 3 morți și 3 răniți

Tragedie în Rusia, unde un tânăr, aparent fără niciun motiv  a tras mai multe focuri de armă în mulțimea de la o stație de autobuz, ucigând trei bărbați și rănind trei femei. Victimele  așteptau autobuzul în orașul Nijni Novgorod , în partea de vest a țării. Atacul ar fi fost efectuat de un băiat de doar 18 ani care care imediat după deschiderea focului , ar fi fugit cu mare viteză într-un vehicul. Poliția locală îl caută și speră să poată găsi mai multe detalii folosind camerele de supraveghere video și mărturiile persoanelor prezente la stația de autobuz.

Citește și Coronavirus, alertă la Paris: peste 17% din testele efectuate sunt pozitive

După cum era anticipat, motivul atacului tânărului de 18 ani nu se cunosc în acest moment. Potrivit unor zvonuri divulgate de polițiști, se pare că tânărul cu puțin timp înainte a avut o ceartă violentă cu bunica sa și a decis să se răzbune pe nevinovați.

Pentru orașul Nijni Novgorod este al doilea episod serios din câteva zile. De fapt, pe 2 octombrie, directorul agenției de presă Koza.Press, Irina Slavina , și-a dat foc în fața sediului poliției locale. „Pentru moartea mea, vă rog să dați vina pe Federația Rusă” , aceasta este ultima postare publicată de jurnalist.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.