Tragedie în Rio de Janeiro: polițiștii au împuscat mortal o fetiță de 8 ani… din greșeală

Tragedie în Rio de Janeiro: o fetiță de opt ani a fost ucisă de un glonț al poliției în timpul unei urmăriri din Alemao, la nord de orașul brazilian. Copilul, Agatha Felix, era cu bunicul ei într-o autoutilitară atunci când a fost lovită: transferată la Spitalul „Getulio Vargas”, ea a murit din cauza rănilor.

Pakistan, un autobuz plin cu călători s-a prăbușit de pe drum de munte: 26 morți și zeci de răniți

Potrivit martorilor, glonțul care a ucis-o ar proveni din partea ofițerilor de la Unitatea de Poliție care au deschis focul asupra a doi infractori pe o motocicletă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.