Tragedie în Republica Cehă! Incendiu de proporții la etajul 11 al unui bloc: 11 morți printre care și 3 copii

În Bohumin, un oraș cu mai puțin de 21.000 de locuitori situat la granița cu Polonia, a izbucnit un incendiu într-un apartament de la etajul 11, într-un complex de clădiri. Din primele informații incendiul s-a produs în urma unei discuții aprinse între vecini.

Bilanțul victimelor este cu adevărat dramatic printre cei care au murit în flăcări și cei care au murit în urma căderii de la etajul 11 în încercarea de a scăpa de flăcări:  11 decese inclusiv 3 copii.

Unicef: „100.000 de copii strămutați și 120 de școli afectate în Beirut”

Alte 10 persoane au fost rănite  inclusiv doi pompieri și doi polițiști, care au intervenit la fața locului după ce s-a raportat discuția aprinsă între vecini.

Autoritățile au vorbit despre incendiu ca fiind cel mai grav incendiu din istoria țării și au declarat că este posibil ca incendiul să fi fost declanșat în mod deliberat în urma unui conflict între vecini, a declarat ministrul de interne Jan Hamacek unui post radio ceh.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.