Tragedie în Peru! Un autobuz cu zeci de oameni la bord a fost implicat într- un grav accident rutier: 16 morți

Tragedie în Peru, unde un autobuz cu zeci de oameni la bord a fost implicat într- un grav accident rutier . Vehiculul mergea cu viteză mare a intrat  în 8 microbuze care  erau parcate de-a lungul carosabilului. Rezultatul impactului este dramatic: cel puțin 16 morți și zeci de răniți. Victimele includ  de asemenea și doi cetățeni germani cu vârsta cuprinsă între 30 și 28 de ani.

Citește și O tânără a fost hărțuită sexual de zeci de bărbați chiar în noaptea de Revelion: imaginile au devenit virale

Accidentul  a avut loc în sudul țării. Conform primelor informații   autobuzul circula de-a lungul autostrăzii și ar fi început să coboare o pantă cu o viteză de 106 km / h . La fața locului au sosit salvatori, care au trebuit să constate moartea a 16 pasageri și recuperarea a celorlate zeci de persoane implicate în accident.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.