Tragedie in Pakistan: un avion militar s-a prabusit peste un sat, multe victime printre care si copii

Tragedia a avut loc într-o zonă rezidențială din apropierea orașului Rawalpindi. Printre victime se află  cinci soldați și câțiva copii.

Cel puțin 17 persoane au murit, iar alte 20 au fost rănite în Pakistan, unde un mic avion militar s-a prăbușit peste  casele dintr-o zonă rezidențială din apropierea orașului Rawalpindi, în estul provinciei Punjab. Sursele militare au anunțat că printre victime se află cinci soldați și mai mulți copii, în timp ce, potrivit salvatorilor, numărul morților ar putea crește, având în vedere gravitatea condițiilor unora dintre răniți.

 

Citește și Köln, incendiu intr-un spital: un mort si mai multi raniti

În prezent, militarii nu au furnizat detalii despre cauza accidentului, precizând doar că unul dintre avioanele lor se afla într-un zbor de antrenament de rutină când a căzut pe satul Mora Kalu.

Potrivit salvatorilor, majoritatea victimelor au suferit răni din cauza arsurilor. Locuitorii au susținut că s-au trezit după ce au auzit o explozie și au văzut avionul în flăcări lângă casele lor. “Sora mea, soțul ei și cei trei copii ai lor au fost uciși când avionul s-a prăbușit în casa lor”, a spus Mohammad Mustafa în lacrimi.

De Marius Oprea 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.