Tragedie în Melbourne, un tir a intrat într-un punct de control: patru polițiști uciși în accident

Tragedie de-a lungul unei autostrăzi din apropiere de Melbourne. Cei patru polițiști opriseră o mașină sport pentru exes de viteză și efectuau verificări pe marginea drumului, când un camion mare a intrat în plin în ei ucigându-i pe loc.  Șoferul mașinii Porsche, care probabil nu a fost rănit, a fugit.

Tragedia a avut loc în în această după-amiază.  Cei patru polițiști opriseră o mașină sport pentru exces viteză  când un camion mare a intrat în plin în ei murind la fața locului. Ajutorul medical ajuns la locul accidentului  a fost inutil. Conform unei prime reconstituiri a incidentului, primii doi agenți care au oprit Porsche au decis să prindă vehiculul pentru diferite nereguli și au cerut altor doi colegi să-i asiste.

La scurt timp după sosirea celei de-a doua patrule, camionul articulat de dimensiuni mari, din motive care trebuie să fie încă descoperite a intrat în plin în cei patru polițiști trei bărbați și o femeie. Șoferul camionului a fost transportat la spital simțindu-se rău dar nu este clar dacă starea de rău a fost cauza accidentului sau consecinței acestuia.

Coronavirus, un primar din Spania a încalcat restricțiile și a mușcat un agent

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.