Tragedie în mare: o barcă cu 170 de migranți s-a răsturnat, un scafandru italian salvează un bebeluș din apele înghețate / VIDEO

Tragedie în mare ! O barcă care transporta aproape 170 de migranți din Algeria, Tunisia și Pakistan s-a răsturnat, sâmbătă, în Marea Mediterană, la doi kilometri distanță de insula Lampedusa. Paza de Coastă Italiană a intervenit și a reușit să salveze 149 de persoane, alte 20 fiind date dispărute, informează EuroNews.

Ucisă la 22 de ani, își întâlnise criminalul pe Tinder: corpul făcut bucăți și ascuns într-o valiză

Un clip video publicat de Paza de Coastă arată cum un scafandru italian salvează o fetiță de un an din apele înghețate. Momentul a fost suprins de camera video pe care scafandrul o avea pe frunte.  

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.