Tragedie în mare, naufragiu în Tunisia: 34 de cadavre recuperate, majoritatea femei

Tragedia care a avut loc în noaptea de 4 spre 5 iunie, în largul insulelor Kerkennah. Printre cadavre se află și 3 copii. 34 de cadavre au fost  recuperate de Marina Tunisiană între El Louza (Jebeniana) și Kraten, scena naufragiului unei bărci cu 53 de imigranți la bord, plecați din Sfax între 4 și 5 iunie și vizați de coasta italiană . Potrivit surselor locale din cele 34 de cadavre  găsite recuperate, 22 sunt femei și 3 copii.

Unitățile din Marină și Garda de Coastă, cu ajutorul scafandrilor din forțele armate și protecția civilă, sunt la lucru  în căutarea altor persoane dispărute.

Rusia: regiunea Jakuzia invadată de miliarde de țânțari | Video

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.