Tragedie în mare: barca incendiată cu 34 de persoane la bord, 20 de cadavre și 14 dispăruți

Numărul de cadavre arse recuperate din epava bărcii care a ars la primele ore ale duminicii în largul coastei Californiei a crescut la 20.  Alte 14 persoane sunt date dispărute și se crede că toți au murit în incendiu ceea ce înseamnă că flăcările i-a mistuit în timp ce dormeau.  Toate persoanele care se aflau în barcă erau scafandri  implicați într-o excursie de scufundări.

În timpul unei conferințe de presă, căpitanul Gărzii de Coastă, Monica Rochester, a anunțat că, căutările oricărui supraviețuitor au fost suspendate. Cauza incendiului, care a cuprins în întregime barca nu este încă cunoscută.

A fost răpită în tren, își regăsește familia după 20 de ani

Singurii supraviețuitori sunt cinci oameni ai echipaj, care au fost pe punte și au reușit să se salveze scufundându-se în mare. Barca a fost cuprinsă de flăcări în timp ce se afla la nord de Insula Santa Cruz, cu 33 de pasageri și șase membri ai echipajului. Croaziera începuse sâmbătă.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.