Tragedie în Londra: o bucată de tavan s-a prăbușit într-un teatru provocând 5 răniți

Momente de panică la Teatrul Piccadilly, în inima turistică a Londrei, în timpul unui spectacol. O bucată de tavan s-a prăbușit peste spectatori rănind 5 persoane , a declarat Scotland Yard .

O mamă furioasă îl amenință pe bătăușul fiului ei: ”Atinge-te de fiul meu și-ți sparg fața ” VIDEO

Incidentul s-a produs în timpul unui spectacol al unei proze clasice din anii 1900, „Moartea unui vânzător” de Arthur Miller, la care au participat zeci de spectatori. Din fericire cele 5 persoane nu au fost rănite grav .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.