Tragedie în Kentucky: 4 frați au murit și unul este dat dispărut după ce curentul unui râu a lovit căruța în care se aflau

Dramă în ultimele ore în comunitatea Amish din statul Kentucky din Statele Unite. Patru copii și-au pierdut viața după ce căruța pe care se aflau s-a răsturnat după  în timp ce încerca să traverseze un râu. Tragedia a avut loc miercuri după-amiază în județul Bath, în jurul orei 16.30. Pe lângă cei patru frați decedați , toți minori, un al cincilea este dat dispărut. Autoritățile din Kentucky au explicat că accidentul s-a produs atunci când căruța în care se aflau copiii s-a răsturnat de curentul răului pe care încercau să-l  traverseze.

Coronavirus, doi soți au murit la patru ore distanță unul de celălalt

Conform reconstrucției poliției de stat din Kentucky, la momentul incidentului la bordul căruței se aflau șase persoane : un adult și cinci copii. Singurul care s-a salvat a fost adultul care a dat  alarma autorităților. Trupurile celor patru frați mici au fost găsiți fără viață la scurt timp de-a lungul râului.  Poliția și autoritățile din diferite agenții de asistență continuă să caute copilul dispărut.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.